Varainhankinta

Lahjoitukset

Keski-Suomen Parkinson –yhdistys ry:n toimintaa voit tukea esimerkiksi lahjoittamalla rahaa suoraan yhdistyksen tilille. Pienikin lahjoitus on tervetullut.
Tilille voi myös ohjata merkkipäivien tai hautajaisten kukkatervehdysrahat tai testamenttilahjoitukset.

Keski-Suomen Parkinson –yhdistyksen tilinumero on (alkaen 12.9.2019):

FI06 5290 0220 6727 43
käytäthän viitenumeroa
* lahjoitukset = 12357
* adressit/kirjat = 12373
* dosetit/avaimenperät = 12344

Adressit

Yhdistyksellä on myytävänä myös omia adresseja, joiden tuotolla tuetaan yhdistyksen toimintaa.
Adressin hinta on 12 euroa.

Lisätietoja:
Markku Terva-aho

tai

Sihteeri Ritva Roine, puh. 045 131 4171.
Kerro myös tuttavillesi!

Dosetit ja avaimenperät

Osta pillerirasia ja/tai avaimenperä -  tuotto Parkinson-yhdistykselle

Paracord-narusta on askarreltu repullinen pillerirasioita ja avaimenperiä myytäväksi Parkinson-yhdistyksen tapahtumissa ja muissa riennoissa. Tuotto käytetään yhdistyksen hallituksen osoittamalla tavalla.

Pillerirasia on n. 5 cm pitkä ilma- ja vesitiivis alumiinikotelo, jonka avulla tabletit ja pillerit kulkevat kätevästi mukana ja pysyvät hyväkuntoisina paremmin kuin taskun tai laukun pohjalla. Kierrekorkissa on kuminen tiivisterengas.

Pillerirasian perä ja avaimenperä on solmittu n. metrin mittaisesta Paracordista. Paracordia on perinteisesti käytetty monipuolisesti retkeilyssä, ulkoilussa ja jopa laskuvarjoissa erinomaisen lujuutensa vuoksi. Nykyään sitä käytetään myös erilaisten rannekkeiden ja askarteluprojektien tekemiseen. Narun ydin on punottu seitsemästä säikeestä, joita ympäröi kudottu suojavaippa. Materiaali on nylonia.

Tuotteita voi ostaa suoraan Kari Asikaiselta (p. 040 4706002; s-posti kari.asikainen(at)me.com.) tai yhdistyksen ja Jyväskylän seudun kerhon tilaisuuksissa. Kuvassa näkyvien numerointien perusteella on helppo varata mieluisin väriyhdistelmä.

Avaimenperien (20 erilaista) värimallit ja hinta 2€/kappale. Dosettien värimallit (16 erilaista) ja hinta 5€/kappale.
Avaimenperien ja dosettien värimallit
Uusia dosetti malleja. Vasemmalta alkaen sininen (1), musta (2), violetti (3), kirkas (4), punainen (5), vihreä (6) ja keltainen (7). Dosetti on alumiini putkilo, jossa tiivisteellä varustettu kierre korkki ja korkkiin on punottu Paracord-narusta peruke ja perukkeeseen on kiinnitetty vastaavan värinen jousihaka. Dosettien myyntihinta on 5 € kappale.
Uusia dosetti malleja

Parkinson-aiheisia kirjoja

on myös myytyävänä. Kysy Markku Terva-aholta, p. 050 517 4868.
Hinnat:
- Jussi Kivimäki: Minä, Parkinson ja Toyota (koko 13,5 x 20 cm, 126 s.)
- Jussi Kivimäki: Mr Parkinson ja muita juttuja (koko 11 x 15 cm, 94 s.)
- Helena Laiho: Sairas vaimo (koko 15 x 21 cm, 179 s.)
- Keskisuomalaisten kirjailijoidenyhteisjulkaisu: murha Paviljongissa ja muita juttuja (koko 10,5 x 18 cm, 189 s.)

Tarjous!

Ota neljä, maksa kolme! 15 €/4 kpl.

Yksittäin 5 €/kpl.
Postikulut lisätään hintaan.
kysy lisää Markku Terva-aholta p. 050 517 4868.